Grote enquête om Achterhoekse muzikanten te ondersteunen

Stichting Behind the Corner en Graafschap College lanceren online enquête

Het eerste seizoen van Behind the Corner zit er bijna op en wordt besloten met een groots festival op 17 augustus met maar liefst 17 bands op twee podia. Sinds september 2012 wordt de Achterhoekse muzikant geëerd door middel van interviews, sessies en optredens. Meer dan 75 bands traden al op bij de maandelijkse avonden in De Radstake en werden zo onderdeel van het interactieve document over de Achterhoekse muzikant. 

Online enquête 

Om de Achterhoekse bands en muzikanten komend seizoen nog beter te kunnen ondersteunen, wil Behind the Corner middels een grote online enquête inzicht krijgen in de achtergronden en wensen van Achterhoekse muzikanten. Met deze zoektocht hoopt initiatiefnemer en voorzitter van de prille stichting Meindert Bussink de succesfactoren van de Achterhoekse muziekcultuur te ontcijferen en zo (beginnende) bands te kunnen ondersteunen.

Graafschap College Doetinchem

Bussink heeft de enquête samen met studenten van de opleiding Marketing en Communicatie van het Doetinchemse Graafschap College ontwikkeld: “Ik ben erg geïnteresseerd in het heden én verleden van bands uit de Achterhoek en hun sleutel tot succes. Hier in de regio zijn namelijk zoveel succesvolle band’s, dat kan geen toeval zijn”. Op www.behindthecorner.nl/enquete staan een vijftal vragen centraal over de meest basale activiteiten waar een band mee te maken krijgt: repeteren, opnemen, optreden, organiseren en promoten.

Prijzen

Bands die meewerken aan de enquête kunnen diverse prijzen winnen zoals een optreden bij Behind the Corner in het nieuwe seizoen, privéles van muzikanten van de Behind the Corner huisband, cd’s of platen van bands met Achterhoekse muzikanten, spullen voor de muzikant (snaren, stokken, oordoppen etc) of diverse Behind the Corner merchandise.

>>> www.behindthecorner.nl/enquete

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.