Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Classic Rock night part 2

september 30, 2017 @ 19:30 - 02:00 CEST

Ruim vijfhonderd muziekliefhebbers hebben het afgelopen jaar de eerste editie van de Classic Rock Night bij Old Dutch bezocht. Het was een top-avond voor zowel de bezoekers als muzikanten. Reden genoeg om voor een tweede Classic Rock Night te gaan. De voorbereidingen zijn in volle gang zodat het publiek, op zaterdag 30 september, mag rekenen op een spectaculaire muziekavond bij Old Dutch die volgens de organisatoren de eerste Classic Rock Night gaat overtreffen. Gerard Kolenbrander gaat er vol voor: een avond waar veel bekende regionale maar ook nationale artiesten hun medewerking aan verlenen. Dit keer heeft hij de hulp ingeroepen van muzikaal adviseur Erwin van Remmen.

Van Remmen: “Er gebeurt veel op muzikaal gebied hier in Dinxperlo en daar ben ik erg enthousiast over. Vorig jaar heb ik ook al samengewerkt met Gerard en samen gaan we er opnieuw iets moois van maken.”
Voor Van Remmen is één ding helder, er moet een goed plan liggen. “Ik wil geen vervelende verrassingen op de avond zelf. Er doen ontzettend veel muzikanten mee en we hebben erg veel mensen nodig om dat allemaal in goede banen te leiden. Mede daarom hebben we de professionele ondersteuning van Paul Gregoor en Meindert Bussink ingeroepen.”

All Stars Band
Kolenbrander: “Paul Gregoor regelt de arrangementen en Meindert Bussink is er om de muzikanten bij elkaar te brengen. Er komen namelijk zangers, gitaristen, violisten, blazers, cellisten, drummers, een harpiste en zelfs een doedelzakspeelster. Dan hebben we echt de professionaliteit en enthousiasme van deze twee mensen hard nodig!” Er komen veel verschillende muzikanten op het podium, die niet alle dagen met elkaar spelen. “Samen spelen ze als ‘All Stars Band’. Als presentator voor deze avond hebben we Frans Schepers. We moeten rekening houden met ongeveer dertig verschillende personen die ‘hun ding’ op het podium gaat doen. Dan is daar Paul Gregoor ‘voor’ de muzikanten en Meindert Bussink op het podium ‘met’ de muzikanten.”

Line up
Kolenbrander somt op: “Medewerking hebben toegezegd, nog wel onder voorbehoud: Jan akkerman, Rob Orlemans (Half Past Midnight), Dick Kemper (Vandenberg), Paul Kemper (Boh Foi Toch), Bert Heerink, Catch20 Pop Band, Floor Kraayvanger,John Dirven, Linda Jarvis (Factor), Nick Obbink, Meindert Bussink, Harald te Grotenhuis, Joost Lötters, Michiel en Benjamin Kip, Natasja Thijsen, Leon Nijman, Dirk Stam, Geo Wassink, Erik Kempka, Dinant Duenk, Monique Coenders, Heidi Kraan, Denise Kerkhof, Mike Mendels, Desiree Drijfhout, Gerard Boland, Nathalie van Dishoeck, Mirja Suppers, Janne-Mink Nijp, en The Block Busters (glamrock tribute band). En in het café kan men rekenen op entertainment van The Uriah Heep Tribute Band met als special guest Miranda Loff.”

The Block Busters
De afsluiter is The Block Busters. De band omschrijft het optreden zelf als ´een te gekke sensationele glitter roadshow´. De band neemt het publiek mee in een muzikale reis langs de hoogtepunten van de Glam Rock. Hierbij valt te denken aan nummers van David Bowie, Alice Cooper, The Sweet, T.Rex, Mud, Gary Glitter and the Osmonds en meer. In 1997 werd het eerste album opgenomen in de studio van Dick Kemper en in 1999 kwam de cd uit. Het nummer ‘Mama weer all crazee now’ kwam in de uitvoering van Slade destijds de Nederlandse hitparade binnen. Zolang de Block Busters bestaan is dat nummer de toegift. Special guests zijn Marco van der Aar en Leon Goewie.

De kaarten voor de Classic Rock Night Part 2 zijn nu te koop bij Old Dutch. De eerste 75 kaarten gaan voor de Early Bird prijs van 9 euro verkocht worden. Daarna is er een voorverkoop waarin de kaarten 13,50 euro kosten. Aan de avondkassa kosten de kaarten – indien nog voorradig – 15 euro.
Het telefoonnummer van Old Dutch is 0315-651334

Gegevens

Datum:
september 30, 2017
Tijd:
19:30 - 02:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/727477857425672

Organisator

Classic Rock Night Dinxperlo

Locatie

Old Dutch
Maurits Prinsstraat 28
Dinxperlo, 7091CV Netherlands
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
september 30, 2017
Tijd:
19:30 - 02:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/727477857425672

Organisator

Classic Rock Night Dinxperlo

Locatie

Old Dutch
Maurits Prinsstraat 28
Dinxperlo, 7091CV Netherlands
+ Google Maps

Klik hieronder voor de vertrouwde week overzichten: