Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

DAP17 – Aannemersbedrijf Westendorp – De Heurne

november 18, 2017 @ 15:00 - 23:00 CET

De Dag van de Achterhoekse Popmuziek (DAP) brengt de popcultuur (podia, festivals, studio’s, winkels,bedrijven) en artiesten (bands, dj’s, rappers, singersongwriters) met elkaar in contact en presenteert dit onder één paraplu.

Het idee werd geboren om ons bedrijf als lokatie beschikbaar te stellen. Tussen de houtbewerkingsmachines en met de geur van versgezaagd hout is de lokatie dus “echt industrieel” ingericht. De hipe van 2017.
We zijn opzoek gegaan naar pareltjes van de Achterhoek en onze speurtocht is goed uitgepakt.
Kennis gemaakt met mooie bands en we denken, dat dit het begin is van een mooi podium in ons bedrijf.

Maak kennis met Mart Hillen en de band Bloody Rosa.
Jonge muziekanten met véél talent en plezier in de muziek.
Bovendien komt Frank Verhoef One Man Band weer naar De Heurne om te laten zien dat hij nog steeds klinkt als een volledige band. Topper!

De entree is deze dag gratis, echter er staat wel een bus voor een vrijwillige bijdrage aan de onkosten om livemuziek mogelijk te maken.

Mart Hillen (20) is een akoestische gitarist. Op achtjarige leeftijd begon hij met gitaar spelen. Een aantal jaren later ontdekte hij via Youtube de, zogenaamde fingerstyle. Door de jaren heeft hij zich in deze stijl verdiept. Op dit moment studeert hij aan de Popacademie aan het Art EZConservatorium. In 2016 werd hij als winnaar uitgeroepen van het regionale open podium Rabo On Stage!
Van de Fingerstyle Acedemy Award in Amsterdam -een wedstrijd voor Fingerpickers- werd hij ook als winnaar uitgeroepen.
Als hoofdprijs heeft hij het toneel mogen delen met Tommy Emmanuel.
Kort daarna werd hij door Giel Beelen gevraagd om live bij 3FM de akoestische versie van Thunderstrunck (AC/DC) te komen spelen.
Mart heeft inmiddels een eigen theaterconcert.

Bloody Rosa
Deze band is begonnen als schoolband van de Ponderosa. Een mooie plek in Zutphen, die een schoolsysteem heeft gecreeert voor jongeren die beter functioneren in een kleinere schoolsetting.
Deze band speelde op woensdag 11 oktober jl. in het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal. Ook waren ze in mei 2017 aanwezig op Het Ponderosa Festival. Dit is een Festival in Zutphen met een janboel van muziek, kunst, ecologie, workshops, kraampjes en een zandbak. De band Bloody Rosa verdient zeker de aandacht in de wereld van muziek! Hieronder de link naar Black & White, het eerste nummer van Bloody Rosa, gemaakt door kinderen, jongeren, begeleiders en vrienden van de Ponderosa.
http://www.youtube.com/watch?v=hnrpda5y5M0

Frank Verhoef One Man Band
Ras muzikant Frank speelt momenteel voornamelijk electrisch voorzien van One Man Band equipment. Dit is een soort mellotron-achtig apparaat, door Frank zelf ontworpen. Het lijkt een anachronistisch apparaat, maar er komen de mooiste tonen uit voort. Frank begeleidt zichzelf met dit apparaat en de elektrische gitaar. Het geheel klinkt als een volwaardige band!! Zijn muziek is natuurlijk de blues, maar met een “feeling”. Nooit rechttoe recht aan, maar altijd met een exotisch tintje. Frank is timmert (!) weer goed aan de weg en is regelmatig te horen op kleinschalige festivals en feesten. Frank beschrijft zijn muziek als Akoestisch, Stevig electrisch, Rock, Blues, Jazzy and Folksy.

Gegevens

Datum:
november 18, 2017
Tijd:
15:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/1975741659370589

Organisator

Bloody Rosa

Locatie

Timmer- en Aannemersbedrijf Westendorp in De Heurne
Nijmansdijk 6
De Heurne, 7095 AZ Netherlands
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
november 18, 2017
Tijd:
15:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/1975741659370589

Organisator

Bloody Rosa

Locatie

Timmer- en Aannemersbedrijf Westendorp in De Heurne
Nijmansdijk 6
De Heurne, 7095 AZ Netherlands
+ Google Maps

Klik hieronder voor de vertrouwde week overzichten: