Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

KUDO (Kom Uit De Ofenruimte) avond

december 2, 2017 @ 21:30 - 00:00 CET

KOM UIT DE OEFENRUIMTE AVOND

De KUDO avonden zijn bedoeld voor bands die:

* de oefenruimte uit willen * een try out willen doen * zichzelf graag willen presenteren * podiumervaring op willen doen *gewoon graag willen spelen.

Let op: Pigpop en Taste hebben de handen ineen geslagen. Uit alle bands die meedoen met de KUDO avonden dit seizoen, wordt ėėn band uitgezocht die Pigpop 2018 mag openen! Er zal op iedere KUDO avond een afvaardiging van Pigpop aanwezig zijn en het publiek mag ook een stem uitbrengen van welke band zij vinden Pigpop mogen openen.

Er zijn in totaal 5 KUDO avonden, 15 bands waar uit gekozen gaat worden en Pigpop zal in overleg met Taste en na het tellen van de publieksstemmen, de keus maken wie dit gaan worden. Tevens zullen er uit de uitgebrachte stemmen 2 keer twee vrijkaarten voor Pigpop getrokken worden.

Dus kom je band massaal supporten!

Met deze keer:

The Bree
De Varsseveldse band The Bree is de laatste tijd lekker bezig! Sinds de oprichting in 2013 is het erg snel gegaan met deze sympathieke band. Al vele optredens verder blijkt dat deze formatie het in zich heeft om het publiek aan zich te binden. Lovende kritieken en veelal nieuwe optredens zijn het gevolg van hun optredens. “THE BREE” is dan ook nu al een graag geziene band in het circuit. Gedreven en energieke muzikanten die graag verrassen met hun repetoire, dat bestaat uit een mix van verrassende rock- en popnummers, maar dan op hun eigen identieke wijze gebracht…. heavy enough for the boys and sweet enough for the girls.

THE PITT
The Pitt is een energieke 5 mans coverband uit de regio Zutphen-Eibergen. De band speelt merendeels bekende rock en pop nummers vanaf de jaren zestig tot en met heden, onder meer van The Rolling Stones, The Kinks, Eric Clapton, Golden Earring, ZZ Top etc.
Opgericht eind 2012 en na wat wisselingen in de bezetting, speelt de band vanaf november 2015 in de huidige samenstelling met zanger Caro Janischka, drummer Dyon Wiegerinck, basgitarist Hans Koeman en de gitaristen André Harmsen en Kick. Hoewel The Pitt een dus nog relatief “jonge” band is, hebben de leden al wel de nodige muzikale en podium ervaring opgedaan.
De band is dan ook inmiddels een rockende machine.

TWISTED ANANSIE
Twisted Anansie, een band die nummers van, hoe kan het ook anders, Skunk Anansie speelt. Ze komen uit de omgeving van Markelo en staan 2 december voor u klaar op het podium om te gaan knallen! De band bestaat uit drums, bas, twee gitaristen en een zangeres met een dijk van een stem

Aanvang: 21:30

ENTREE VRIJ

Gegevens

Datum:
december 2, 2017
Tijd:
21:30 - 00:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/1204355032943294

Organisator

Rockcafé Taste

Locatie

Rockcafé Taste
Lievelderstraat 41
Groenlo, 7141 BK Netherlands
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
december 2, 2017
Tijd:
21:30 - 00:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/1204355032943294

Organisator

Rockcafé Taste

Locatie

Rockcafé Taste
Lievelderstraat 41
Groenlo, 7141 BK Netherlands
+ Google Maps

Klik hieronder voor de vertrouwde week overzichten: