Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Old Ni-js & de Knakkers

maart 24 @ 20:00 - 23:55 CET

Old Ni-js & de Knakkers

Op zaterdagavond 24 maart is het weer rock en Roll in dialect in het Vordense Kulturhus.
Er staan deze avond twee bands op het podium, de drie mans formatie “de Knakkers” gaat van start als opmaat naar “Old Ni-js”. Een band waar van de leden samen goed zijn voor 160 jaar podium ervaring, drie van de vier hebben een groot deel van die ervaring opgedaan bij Normaal.

Old Ni-js bestaat uit een generatie muzikanten die in de jaren zeventig fungeerde als uitvinders van de nederpop in dialect. De band leden mogen dan intussen alles al hebben meegemaakt, de liefde voor de muziek leeft nog altijd volop.
In 2004 is Old Ni-js van start gegaan, aanvankelijk vooral om de gaten in te vullen van de touragenda’s van de diverse bands, waarin de leden op dat moment speelden. Door de jaren heen hebben ze een reputatie op weten te bouwen als band die garant staat voor een heerlijke avond genieten. De band bestaat momenteel uit Willem ter Horst, Ferdy Joly, Jan Kolkman en Han Mali.
Gezien de muzikale achtergrond van de mannen, zullen er bekende nummers de revue passeren van onder andere Boh Foi Toch en Normaal, maar ook eigen nummers ontbreken niet.

De Knakkers gaan naar de basis van de muziek. Een gitaar, basgitaar en een drumstel, meer is er niet
nodig om onvervalste Rock en Roll uit de versterkers te blazen! Het repertoire bestaat uit dialectrock en is een mix van eigen nummers afgewisseld met bekende covers, alles in het Achterhoeks dialect!
Eind 2017 verscheen de eerste single “Doe mien een biertje”, het is de onderlinge klik tussen de muzikanten die energie uitstraalt en dat weten ze over te brengen op hun publiek.

Zo brengen twee bands op één avond de cultuur naar het Kulturhus! Kaarten à €10 zijn verkrijgbaar bij Bruna Vorden en het Kulturhus beiden aan de Raadhuisstraat.
Reserveren kan ook via info@dorpscentrumvorden.nl

Gegevens

Datum:
maart 24
Tijd:
20:00 - 23:55
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/602747716784049

Organisator

Kulturhus Vorden

Gegevens

Datum:
maart 24
Tijd:
20:00 - 23:55
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/602747716784049

Organisator

Kulturhus Vorden

Klik hieronder voor de vertrouwde week overzichten: