Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Paul met Band

maart 21 @ 20:00 - 21:45 CET

Paul de Munnik met band

De titel zegt het eigenlijk al. Paul gaat op tournee met een band. Na zijn alom geprezen eerste album “Nieuw” verschijnt begin 2018 de opvolger daarvan. Gewapend met de nummers van deze albums en zijn prachtige stem belooft het programma PAUL MET BAND een heerlijke avond te worden voor de liefhebber van het betere theaterlied en de Nederlandstalige popsong.

Voor Paul is PAUL MET BAND een uitstapje na zijn eerste avondvullende theatershow “Nieuw”. Paul zal als vertolker van het Nederlandse lied ook ongetwijfeld een aantal (vertalingen van) werken van bekende grootheden ten gehore brengen en u hoeft ook niet raar op te kijken als er een aantal Acda en De Munnik-klassiekers voorbij komen….

Misschien wel Nederlands beste theaterzanger komt graag doen wat hij het liefste doet: Een avond lang zingen onder begeleiding van een fantastische band, bij u in het theater!

Bezetting:
Wouter Planteijdt of JB Meijers – gitaren
David Middelhoff – bas
Dave van Beek – drums
Patrick van Herrikhuyzen – toetsen

Over het album “Nieuw”

De Volkskrant:
“Het materiaal op zijn eerste soloalbum Nieuw is ijzersterk. In zijn vorige muzikale leven kwam al regelmatig de klassechansonnier boven (Mooi liedje en Alleen maar hier), op Nieuw bouwt hij die kwaliteit uit.”

De Telegraaf:
“Nederpop met veel gevoel dus, van allerlei signaturen en genres en qua teksten van een niveau waarvan menig Nederlandstalige collega alleen maar kan dromen.”

Over de theatervoorstelling “Nieuw”

Trouw
Paul de Munnik is een eersteklas theaterzanger. Hij kan muzikaal uit de voeten met een tango, een stomende blues, een vleugje rock ’n roll en hij is qua interpretatie een geweldige chansonnier met zijn warme stem.

NRC
De Munnik zingt zijn nieuwe repertoire, maar ook nummers van muzikale helden als Charles Aznavour (‘Yesterday’) en Jacques Brel (‘Mijn vlakke land’). Een hoogtepunt is een blues voor Bram Vermeulen en Maarten van Roozendaal in wier traditie hij staat.

Dagblad van het Noorden
De Munnik is in zijn theaterconcert een zanger die ook sappig verteller is, componist/tekstschrijver èn een geweldenaar als muzikant op de vleugel en gitaar.

http://www.pauldemunnik.nl

Gegevens

Datum:
maart 21
Tijd:
20:00 - 21:45
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/1442093185829692

Organisator

Paul de Munnik

Locatie

Schouwburg Amphion
Hofstraat 159
Doetinchem, 7001 JD Netherlands
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
maart 21
Tijd:
20:00 - 21:45
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/1442093185829692

Organisator

Paul de Munnik

Locatie

Schouwburg Amphion
Hofstraat 159
Doetinchem, 7001 JD Netherlands
+ Google Maps

Klik hieronder voor de vertrouwde week overzichten: