Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Serious Request 2017

december 9, 2017 @ 19:00 - 01:30 CET

Coens Tapperij in actie voor Serious Request 2017

Voor het derde jaar op rij steunt Coens Tapperij Serious Request.
Dit jaar is het doel van het Rode Kruis om gezinnen te herenigen in conflictgebieden. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt in ramp en conflictgebieden zoals Nigeria en de Democratische Republiek Congo. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.
Dit jaar is in tegenstelling tot vorige jaren gekozen voor ‘de nacht van Serious Request’. Zaterdag 9 december vanaf 19.00 uur is er en muzikaal programma opgesteld met 4 topbands uit de regio. Gekozen is voor een brede variatie in muziek zodat voor elke doelgroep iets passends wordt geboden. Om 19.00 uur wordt de aftrap verzorgt door Bad Curls

Bad Curls is een recent opgerichte pittige rock coverband uit Vorden. Een greep uit onze setlijst: CCR, Volbeat, Queen, Iron Maiden.

The BBR band neemt het stokje over. Vier mannen, één passie ; muziek ! Van grote podia tot kleine kroegjes, van studio tot radio.
Ervaren, bejubeld, verguisd, gelouterd. Gevallen en opgestaan…Verbonden. De oorsprong ligt in de Doetinchemse band Gaosch uit begin jaren 90. BBR is ontstaan in 2015, verder gevormd in 2016. Het repertoire bestaat uit Boogie, Blues & Rock’n’Roll
maakt melodieus opbouwende songs met vaak explosieve refreinen, oftewel het speci
Als derde band treedt The Grit op. The Grit staat bekend om zijn aanstekelijke rockmuziek. Het repertoire van de band is afwisselend: van klein en ontroerend tot vette stevige grooverock. Van der Krabben is doorgaans het brein achter de lyrics en melodielijnen die vervolgens door de hele band worden uitgewerkt tot een compleet arrangement in de typische Grit-style.

Ter afsluiting mogen we genieten van Lady en de Vageband. Lady en de Vageband is ooit begonnen met twee vrienden die dezelfde interesse voor muziek deelden. Niet gehinderd door enige muzikale kennis gingen zij zichzelf gitaar leren spelen. Tegenwoordig hebben zij een aantal vrienden aan de band weten toe te voegen. Als meest opvallende verschijning een frontvrouw, die naast haar zangkwaliteiten,ook op de bas weet te overtuigen. Kernwoorden voor de band zijn: veel plezier en lol maken, interactie met het publiek en 100 procent inzet. De band bestaat uit een vaste formatie en heeft inmiddels ruime ervaring met het spelen op kermissen, tentfeesten, bruiloften, bedrijfsfeesten en familiefeesten. Ook is de band vaak te zien op festivals en in cafés. Het repertoire van de band bestaat uit nummers uit de jaren ‘60 tot nu. Feest voor jong & oud!
De entree voor deze prachtige avond bedraagt €5.00 per persoon en komt geheel ten goede aan Serious Request. Daarnaast wordt ook een deel van de drankomzet afgestaan
De avond begint om 19.00 uur bij Coens Tapperij, St. Janstraat 3 in Keijenborg.

Gegevens

Datum:
december 9, 2017
Tijd:
19:00 - 01:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/2035245696705011

Organisator

Coens Tapperij

Locatie

Coens Tapperij
Sint Janstraat 3
Keijenborg, 7256BA Netherlands
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
december 9, 2017
Tijd:
19:00 - 01:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/2035245696705011

Organisator

Coens Tapperij

Locatie

Coens Tapperij
Sint Janstraat 3
Keijenborg, 7256BA Netherlands
+ Google Maps

Klik hieronder voor de vertrouwde week overzichten: