Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Voorjaarskermis: Cry Wolfs Blue Band

april 16 @ 14:00 - 17:00 CEST

Cry Wolf Blues Band is een live band bij uitstek; afhankelijk van de sfeer passen we het programma tijdens het optreden aan. Belangrijke invloeden en herkenbaar in het geluid zijn de giganten als Rory Gallagher, Roy Buchanan, Stevie Ray Vaughn, Johnny Winter, maar riffs van Jimmy Page en Keith Richards. Met zulke voorbeelden is het logisch dat onze band leunt op gitaarwerk wat een prominente plaats inneemt in het trio.

Back to the Bluesrock Roots
CWBB is eind 2008 opgericht door drie veteranen die terug wilden naar hun muzikale roots. Tot op de dag van vandaag is de samenstelling van de formatie ongewijzigd. Begonnen werd met het spelen van covers die meer en meer een eigen sausje kregen. Met het schrijven van eigen werk werd de typische “CWBB sound” compleet. De laatste cd kwam uit in september 2015 met de titel “Running with the Wolfpack”, en bestaat uit bewerkte covers en eigen nummers.

CWBB speelt op alle podia en hebben een backline voor zowel grote podia als een kleine backline voor de wat kleinere gelegenheden. CWBB deelde middels dubbel concerten met diverse buitenlandse acts zoals Eric Sardinas.
Never Cry Wolf…

Hoewel de Engelse uitdrukking “to cry wolf” doet veronderstellen dat iemand met loze kreten de aandacht probeert te trekken, tracht de band het tegendeel te bewijzen door op het podium de beloftes waar te maken; altijd 100% geven en “never a dull moment”.

CWBB is een echte live band en leeftijd speelt geen rol meer als de band de planken van het toneel onder zich voelt. Interactie met het publiek en vlammen, daar gaat het om. Dat maakt elk optreden tot een feest waarin we vaak flink tekeer kunnen gaan. Al te gevoelige oren moeten daardoor wel eens een stapje terug doen maar liefhebbers houden we bij de les.

Gegevens

Datum:
april 16
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/1599364643451756

Organisator

Irish Pub Home

Locatie

Irish Pub Home
Kerkstraat 2
Eibergen, 7151 BW Netherlands
+ Google Maps
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gegevens

Datum:
april 16
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/1599364643451756

Organisator

Irish Pub Home

Locatie

Irish Pub Home
Kerkstraat 2
Eibergen, 7151 BW Netherlands
+ Google Maps

Klik hieronder voor de vertrouwde week overzichten: